AA Vs. Mamma

Appropå det där med att man istället för att köpa nya svindrya, miljöförstörande eller barnarbetestillverkade kläder med kass kvalité, kan köpa bra, liknanade kläder på loppis.

Ingen har väl kanske missat att American Apparel har varit i blåsovädret senaste tiden pga sin ganska värdelösa produktplacering. Det är synd tycker jag, för de har väldigt fina kläder med bra kvalité. Jag letar kopior av deras kläder på andra ställen, eller försöker hitta på exempelvis Tradera (det borde väl vara helt okej att köpa begagnat AA?). Men för ett tag sedan fick jag för mig att jag ville ha en Velvet skirt, så jag tog helt enkelt min för stora, långa sammetskjol och kortade av den och sydde in den - med ganska tveksamt resultat eftersom jag är väldigt dålig på att sy. Jag förstörde till och med mammas symaskin, så  nu går det bara att sy baklänges på den, haha! 

Men när jag var hemma hos mina föräldrar sist så hade mamma helt sonika sytt en Velvet skirt åt mig från grunden (på baklängessymaskinen!), bara sådär! Så vem behöver egentligen AA?

 


                       

Något som var väldigt skillat var att hon dessutom sytt den utan att ta ett enda mått på mig innan, och lyckades pricka in mitt midjemått helt exakt!
 

River Island och Acne Vs. Röda Korset

River Island, 299:-



Acne, ?:-



Röda Korset Kupan, 30:-




För mig får gärna knälängd på jeanskjol vara här för att stanna. Är så himla glad att jag dessutom hittade en härligt stentvättad. Ett tag funderade jag på att trasha den lite, men jag tror nog jag låter bli. 

Någon konstog bugg bestämde att den övre bilden skulle vara sne, och eftersom jag inte har något tålamod klockan 23.22 en söndagskväll så får det vara så också.
 

RSS 2.0